Isnin, 6 Mac 2017

MIMPI

hye sme, nak share skit, walupun bkn trjdi pada realiti tpi ia memberi kesan pada aq smpai skrng. Apakah?? 'MIMPI" ye mimpi...pertama kali bagi aq, tak tau la korngkan but ini pertama kali aq mimpi sesuatu yang buat aq rasa satu perasaan yang aq sendiri tak boleh nak gambarkan, senang cite perasaan tu bercampur2 sedih, gembira, bahagia mcm2 la. Aku tau mimpi tu mainan tidur n aq happy sangat dapat rasa perasaan tu walaupun dalam mimpi semata2, biar la org nak ckp pe pon yang penting aq bhgia sangat ngan mimpi tu. Aku tak berapa ngat sangat mimpi tu so tak boleh la nak cita lebih2kan.... Terjaga dari mimpi aq menangis aq seakan tak mau keluar dari mimpi tu, bila terjaga aq cuba pejam kembali tapi tak menjadi akhirnya aq sedar itu semua hanyalah mimpi dan hayalan, mungkin aq terlalu berfikir sehingga terbawa dalam khayalan.Aku cuba berharap mimpi itu akan menjadi realiti, tapi akn daya aq hanya insan biase Hanya Dia yang tahu apa yang terbaik untuk hambanya, tak putus utk ku berdoa agar semuanya dipermudahkan. Walaupun kita tak tau siapa yang bakal menjemput dulu "Jodoh" atau "Ajal", aq berharap walaupun sekejap aq dapat merasainya sebelum aq menutup mata. AMIN.